Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو دهم خرداد ۱۴۰۱ اعلام و برندگان فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات ایران خودرو، سایپا، بهمن موتور، کرمان موتور و مدیران خودرو در دو طرح عادی و ویژه جوانی جمعیت اعلام می‌شوند.

به گزارش ایمنا، ثبت نام در نخستین طرح فروش خودرو در سامانه یکپارچه خودرو هفت روز ادامه داشت، سپس قرعه کشی آن روز دو شنبه نهم خرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور مسئولان و نهادهای نظارتی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسامی برندگان فروش خودرو روز دهم خردادماه اعلام خواهد شد و از خبرگزاری ایمنا قابل دسترس است.

ثبت نام سامانه یکپارچه خودرو

ثبت نام در طرح جدید فروش خودرو از روز سه شنبه مورخ بیست و هفتم اردیبهشت ۱۴۰۱ آغاز و تا پایان روز سه شنبه مورخ سوم خرداد ۱۴۰۱ ادامه داشت.

سامانه ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۱

در اولین عرضه خودرو در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو محصولات ایران خودرو شامل پژو ۲۰۶ تیپ ۲، پژو ۲۰۶ تیپ ۳ با سقف شیشه‌ای، پارس سال سفارشی با موتور XU۷P، پارس تی یو فایو، ۲۰۷ دستی با سقف شیشه‌ای، تارا اتوماتیک، دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک، رانا پلاس و سورن پلاس در دو طرح فروش فوق‌العاده عادی و فروش فوق‌العاده ویژه مادران عرضه شد؛ همچنین محصولات پژو ۲۰۶ تیپ ۳ با سقف شیشه‌ای، پارس سال سفارشی ELX با موتور XU۷P، پارس سال سفارشی با موتور XU۷P، دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک، ۲۰۷ دستی با سقف شیشه‌ای، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۶ سرعته، تارا اتوماتیک، تارا دستی، دنا پلاس توربو دستی، رانا پلاس، سورن پلاس، هایما S۷ پلاس اتوماتیک و هایما S۵ پلاس اتوماتیک در طرح پیش فروش عرضه ایران خودرو عرضه شدند.

پیگیری ثبت نام سایپا

در اولین عرضه خودرو در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو محصولات سایپا شامل تیبا SX با موتور M۱۵، ساینا EX با گیربکس معمولی و رینگ فولادی، تیبا EX ۲ رینگ فولادی، کوییک با گیربکس معمولی، کوییک S و کوییک R با گیربکس معمولی در دو طرح فروش فوق‌العاده عادی و فروش فوق‌العاده ویژه مادران، خودروهای کوییک S، کوییک R با گیربکس معمولی، کوییک با گیربکس معمولی و ساینا S در طرح پیش فروش یک ساله و پیش فروش مشارکت در تولید عرضه شد.

خودرو سامانه

در نخستین عرضه خودرو از طریق سامانه یکپارچه محصولات بهمن موتور شامل فیدلیتی پرایم تی پ۱، فیدلیتی پرایم تی پ۲ و دیگنیتی پرایم، محصولات مدیران خودرو شامل تیگو ۸، جک J۴ کرمان موتور و لاماری ایما آرین پارس موتور به فروش رسید.

خودرو یکپارچه

در این دوره ۴ میلیون ۱۷۵ هزار و ۳۵۲ نفر ثبت نام کردند که ۳ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۰۱ نفر در طرح عادی ۲۹۷ هزار نفر در طرح حمایت از خانواده ثبت نام کرده‌اند.

سامانه قرعه کشی خودرو

۱۷۶ هزارو ۹۱۱ خودرو در قالب ۱۱۵ طرح فروش متنوع (فوری، مشارکت در تولید، فروش سه ماهه و یک ساله) در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو عرضه شد.

در خصوص طرح جوانی جمعیت ۲۹۷ هزار و ۵۱ نفر ثبت نام کردند و بعد از استعلام ۱۴۵ هزار نفر واجد شرایط بودند. ۵۶ طرح تنوع برای طرح جوانی در نظر گرفته شده است که با توجه به اینکه در ۴۲ طرح میزان متقاضیان از ظرفیت کمتر بوده خودرو بدون قرعه کشی تخصیص می‌یابد.

سامانه یکپارچه خودرو

ورود به سامانه یکپارچه ثبت نام خودرو از طریق آدرس اینترنتی https://sale.iranecar.com/public/home امکان پذیر است.

کد خبر 578687

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سایت ثبت نام خودرو سامانه یکپارچه ثبت نام خودرو فروش ایران خودرو ایران خودرو یکپارچه سامانه ایران خودرو قرعه کشی خودرو سایت ایران خودرو سامانه ثبت نام خودرو ثبت نام یکپارچه خودرو قیمت خودرو ایران خودرو سامانه یکپارچه فروش خودرو سامانه فروش خودرو فروش یکپارچه خودرو سامانه یکپارچه تخصیص خودرو سامانه يكپارچه تخصیص خودرو تخصیص یکپارچه خودرو سامانه تخصیص خودرو تخصیص خودرو فروش خودرو ثبت نام خودرو ایران خودرو ثبت نام ایران خودرو سامانه یکپارچه خودرو ثبت نام خودرو سامانه خودرو یکپارچه خودرو قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو سامانه یکپارچه فروش خودرو esale iranecar com سامانه یکپارچه تخصیص خودرو rh iranecar com saipa iranecar comثبت نام زمان اعلام نتایج قرعه کشی خودرو قرعه کشی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو زمان اعلام نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو اعلام نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو اعلام نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو نتایج قرعه کشی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو نتایج قرعه کشی خودرو یکپارچه زمان قرعه کشی خودرو یکپارچه زمان قرعه کشی سامانه یکپارچه خودرو زمان سامانه یکپارچه تخصیص خودرو سامانه یکپارچه تخصیص خودرو در سامانه یکپارچه گیربکس معمولی فروش فوق العاده سقف شیشه ای ایران خودرو قرعه کشی پیش فروش طرح فروش عرضه شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟

به گزارش خبرآنلاین اینکه چرا خودروسازان دولتی طی چندین ماه اخیر عرضه جدیدی نداشته‌اند، جای تامل دارد.

روزنامه فرهیختگان نوشت:آنطور که معاون وزیر صمت می‌گوید مسئولان سابق وزارت صمت در دو عرضه اواخر اسفند 1401 و اردیبهشت و خرداد 1402 همه تولیدات خودروسازان را پیش‌پیش به فروش رسانده‌اند. این موضوع درحالی مطرح می‌شود که در اواسط دی‌ماه 1402 تصویر طرحی با تصویب و امضای مسئولان وزارت صمت، خودروسازان و قطعه‌سازان رونمایی شد که براساس آن قرار بود «تا پایان سال 1402 هر خودروساز (ایران‌خودرو و سایپا) 60 هزار دستگاه خودرو (جمعا 120 هزار دستگاه) با قیمت پنج درصد زیر حاشیه بازار به فروش برسانند.»

در همان زمان دبیر انجمن قطعه‌سازان در گفت‌وگویی با مدعی شد معاون اول رئیس‌جمهور با این موضوع موافقت کرده اما پس از آن حواشی زیادی ایجاد شد و کار به تکذیبیه‌های متوالی رسید.

ایران‌خودرو اعلام کرد درخواست فروش تعدادی از محصولات خود به قیمت حاشیه بازار را داده اما با آن موافقت نشده است. دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور نیز نقش مخبر را تکذیب کرد و سخنگوی شورای رقابت هرگونه افزایش قیمت را رد کرد.

این اتفاق از یک‌طرف قیمت خودرو را در بازار افزایش داد و از سوی دیگر خودرویی به‌دست مردم نرسید. گفته می‌شود این عرضه 120 هزار دستگاه ظاهرا قرار بوده برای جبران بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان صورت گیرد و خودروسازان نیز درکنار تعهدات دیگر بتوانند این 120 هزار دستگاه را از محل افزایش تولید جبران کنند.

تولید یک میلیون دستگاه در سایپا و ایران‌خودرو

بررسی وضعیت تولید دو خودروساز بزرگ کشور طی سال 1402 نشان می‌دهد مجموع تولید ایران‌خودرو و گروه سایپا طی سال 1402 حدود یک میلیون و 37 هزار دستگاه بوده که رشد نزدیک به 1.5 درصدی نسبت به سال 1401 با یک میلیون و 23 هزار دستگاه داشته است.

طبق این داده‌ها، حجم تولید گروه سایپا نزدیک به 481 هزار دستگاه، با افزایش 7500 دستگاه نسبت به سال 1401 بوده و در گروه ایران‌خودرو نیز حجم تولید 556 هزار و 402 دستگاه بوده که رشد 6400 دستگاهی نسبت به سال 1401 داشته است.

درخصوص فروش نیز، گروه ایرن‌خودرو طی سال 1402 نزدیک به 538 هزار دستگاه فروش داشته که کاهش 69 هزار و 500 دستگاهی نسبت به سال 1401 داشته است. گرچه تعداد فروش گروه سایپا مشخص نیست، اما در شرکت مادر سایپا (شرکت اصلی) تعداد فروش طی سال گذشته حدود 315 هزار دستگاه بوده که کاهش 44 هزار دستگاهی (12 درصدی) نسبت به سال 1401 داشته است.

درمجموع، تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور طی سال 1402 مطابق با اهداف ترسیم شده وزیر سابق صمت که مدام از تولید 1.5 میلیون دستگاهی خودرو در کشور سخن می‌گفت، رخ نداده است و مجموع تولید خودروسازان دولتی و خصوصی کمتر از رقم مذکور بوده و می‌توان گفت آن تحولی که در بازار خودرو از آن نام برده می‌شد، طی سال 1402 رخ نداده است. با این حال، اگر منصفانه قضاوت کنیم با وضعیت زیانی که خودروسازان دولتی دارند، شاید این مقدار تولید نیز نرمال باشد.

تا انتهای 1403 ثبت‌نام نداریم!

آنطور که در آمارها قابل مشاهده است، تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور در سال 1402 و یک ماهه نخست امسال اگر هم به اهداف اولیه که تولید 1.5 میلیون خودرو طی‌ یک‌سال بوده، نرسیده اما در گروه ایران‌خودرو تولیدات گروه طی سال 1402 حدود 556 هزار و 402 دستگاه و در گروه سایپا نیز این تعداد حدود 418 هزار دستگاه بوده است.

براین اساس، در گروه ایران‌خودرو تولید طی سال گذشته 6400 دستگاه و در گروه سایپا نیز تولید 7500 دستگاه افزایش داشته است. در بهار 1403 نیز دو خودروساز بیش از 46 هزار دستگاه تولید داشته‌اند. با همه این اوصاف، طی چند ماه اخیر تنها خبری که درخصوص فروش و عرضه دو خودروساز بوده، عمدتا اخباری از جنس عدم ایفای تعهد خودروسازان و بعضا نارضایتی مشتریان از تحویل به‌موقع خودروها بوده است.

اینکه چرا عرضه خودرو و ثبت‌نام‌ها طی چندین ماه اخیر متوقف شده، چندین فرض برای آن قابل تصور است:

فرض اول اینکه خودروسازان بخشی از تولید را احتکار می‌کنند. این موضوع از آمارهای فروش خودروسازان قابل برداشت نیست و به نظر نمی‌رسد خودروسازان پارکینگ کافی برای احتکار حجم بالایی از خودروها را داشته باشند.

فرض دوم از عدم ثبت‌نام و عرضه خودرو در ماه‌های اخیر، می‌تواند با عرضه خارج از سامانه یکپارچه مرتبط باشد. به عبارتی، خودروسازان بخواهند با فروش خودرو در خارج از این سامانه، خودرو را به قیمت بازار بفروشند و این خودروها در نمایندگی‌ها یا شیوه‌های غیررسمی دیگر عرضه شود. «فرهیختگان» اطلاعات کافی از این اتفاق در دسترس ندارد و نمی‌توان به‌طور قطع در این خصوص سخن گفت.

اما فرض سوم از عدم عرضه و ثبت‌نام خودرو توسط دو خودروساز دولتی طی ماه‌های اخیر می‌تواند ناشی از تعهدات گسترده‌ای باشد که مسئولان سابق وزارت صمت با شگردهای عجیب‌وغریب آن را به مردم تحمیل کرده‌اند. به عبارتی، آنچه در دو مرحله اول و دوم در اسفندماه 1401 و اردیبهشت و خردادماه 1402 با عنوان عرضه گسترده خودرو از سوی مسئولان سابق وزارت صمت اعلام شد، باعث شده خودروسازان برای دو سال، پیش‌پیش محصول فروخته باشند و تعهد آنها همچنان ایفا نشده و خودرویی برای عرضه جدید ندارند.

این فرضیه سوم موضوعی است که ۲۴ آبان ۱۴۰۲ منوچهر منطقی، معاون حمل‌ونقل وزیر صمت از آن رونمایی کرد. گرچه از وضعیت عرضه‌های سال 1401 و 1402 مشخص بود این اتفاق رخ خواهد داد، اما مسئولان وزارت صمت در آن مقطع وعده رشد عجیب‌وغریب تولید را می‌دادند و چیزی از این روزها به مردم نمی‌گفتند. حالا منوچهر منطقی می‌گوید عرضه بعدی ایران‌خودرو و سایپا در سامانه یکپارچه منوط به کوتاه‌شدن صف نوبت‌دهی تحویل خودرو و تحویل به متقاضیان ثبت‌نام‌کننده است؛ چراکه هر دو خودروساز بزرگ محصولات‌شان را تا پایان ۱۴۰۳ در سامانه یکپارچه برای فروش، نوبت‌دهی کرده‌اند و برای اینکه این نوبت‌دهی را تمدید کنند باید به این نوبت‌ها پاسخ دهند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901202

دیگر خبرها

  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟